2021 – ET NYT ÅR, NYT MOD!

15-01-2021

ALT ER FORTSAT VENDT PÅ HOVEDET GRUNDET COVID19.. MEN OM IKKE ANDET KAN MAN NU, GRUNDET VACCINERNE, SE LYSET FOR ENDEN.

DET HAR OGSÅ VÆRET ET HÅRD ÅR FOR DET LILLE STUDIE, HVOR DEN ENE MESSE EFTER DEN ANDEN ER BLEVET LUKKET NED, OG HVOR ARBEJDSTID ER BLEVET SKIFTET UD MED BØRNEPASNING. DET ER OGSÅ ET ÅR DER HAR GIVET EN MASSE STOF TIL EFTERTANKE, BÅDE IFT BIKSEN MEN VIRKELIG  OGSÅ IFT LIVET I SIT STORE HELE.

DET SIDSTE HALVE ÅRS TID, HAR JEG ARBEJDET MÅLRETTET PÅ AT OMLÆGGE MIN PRODUKTION, SÅLEDES AT MINE ELLERS SÅ HØJT ELSKEDE GICLÉEPRINT NU MED TIDEN VIL BLIVE FASET UD TIL FORDEL FOR TRYK. JEG ELSKER DET HÅNDVÆRK SOM DER LIGGER I ARBEJDET MED TRYK OG JEG ELSKER AT VÆRE UAFHÆNGIG.. SÅ TANKEN OM AT KUNNE HOLDE MIN PRODUKTION IN HOUSE, HAR NOK HELE TIDEN VÆRET DET RIGTIGE.. NOGLE GANGE KAN DET BARE VÆRE EN LÆRERIG OG SPÆNDENDE PROCESS LIIIIIGE AT TAGE EN LILLE OMVEJ 🙂

JEG BYDER 2021 VELKOMMEN – PAS GODT PÅ HINANDEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.